Inici Actualitat La UD Taradell perd immerescudament a Sallent amb un gol en l’últim...

La UD Taradell perd immerescudament a Sallent amb un gol en l’últim minut

0
COMPARTIR

La UD Taradell va patir aquest diumenge a la tarda una derrota dolorosa al camp del Sallent. Dolorosa perquè els taradellencs van fer un gran partit, van mèreixer com a mínim l’empat i van veure com els locals marcaven el gol de la victòria en l’últim minut de partit.

A la primera part, el Sallent no va gaudir de cap ocasió, mentre que el Taradell, tot i jugar al camp del líder de Segona Catalana, va fregar el gol. Als 8 minuts, després del primer avís, l’àrbitre va anul·lar un gol de David Pujol per una suposada falta. El control dels taradellencs es va fer més intens a mesura que passaven els minuts. Rovira va estar a punt de superar el porter local a 10 minuts pel descans en un xut ras que va sortir fregant el pal. I just abans de la mitja part els taradellencs van reclamar penal o, com a mínim falta per joc perillós, en una pilota d’Edu  Morató a l’àrea rival.

Només començar la segona meitat, el Taradell feia el 0 a 1 amb un xut creuat d’Aumatell, després de recuperar una pilota al mig del camp. El Sallent, lluny de reaccionar, va veure com el Taradell era l’equip que més ocasions tenia. Primer en un u contra u de Canó que va resoldre el porter local. Minuts després una nova ocasió de Canó que parava el porter del Sallent. Ocasions claríssimes que no s’acabaven aquí.

Gerard Torrents enviava als núvols la pilota, després d’una gran jugada per la dreta. I encara Rovira va tenir una nova ocasió. El Taradell va perdonar i ho va acabar pagant. A falta de 17 minuts el Sallent empatava en una rematada de cap. I a 9 minuts pel final, l’àrbitre va expulsar per doble amonestació a Edu Morató. Una segona groga molt rigurosa, sobretot, perquè anteriorment no havia medit amb la mateixa vara accions del Sallent que també haguessin suposat l’expulsió d’algun jugador local.

La desgràcia va arribar en l’últim minut de partit. Una jugada per la dreta del Sallent era rematada al fons de la xarxa després de la passada de la mort. El Taradell encara va estar a punt d’empatar en un cop de cap de Raul que miraculosament el porter del Sallent va enviar a córner.

El matx va acabar amb la derrota injusta dels taradellencs que van fer un gran partit i que, vist el què va proposar un i altre equip, mereixia com a mínim l’empat.

UD Taradell: Nil, Guillem Molas (Canadell), Font, Pujol, Joan Morcillo (Raul), Edu Morató, Fredi, Molas (Cuenca), Rovira, Torrents (Carrillo) i Canó (Ivan).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments