Inici Actualitat La UD Taradell remunta davant del Gironella (2-1) en el dia de...

La UD Taradell remunta davant del Gironella (2-1) en el dia de la presentació dels seus equips

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha guanyat aquest dissabte contra el Gironella, en el dia que el club feia la presentació de tots els equips de l’entitat. Ha estat un partit molt complicat, gens brillant i en el qual els taradellencs han hagut de remuntar en l’última mitja hora de joc. El gol de la victòria ha arribat a dos minuts per la fi del matx.

A la primera meitat, el Taradell ha tingut un major domini en els instants inicials. A mesura que passaven els minuts s’ha igualat el joc, tot i que cap dels dos equips gaudia d’arribades clares a la porteria contrària. La millor ocasió del partit ha arribat al minut 45 i ha estat pel Gironella en una vaselina que ha sortit fregant el travesser.

A la represa, els visitants han portat el pes en el primer quart d’hora. I han aprofitat per marcar el 0 a 1 als 13 minuts en una bona jugada col·lectiva per la seva esquerra. El Taradell no ha reaccionat fins que l’àrbitre ha ensenyat targeta groga a un defensa visitant, tallant la jugada que deixava Joan Canó sol davant del porter visitant. A partit d’aquí, els taradellencs han augmentat la intensitat i l’empat ha arribat al minut 68 en un córner que la defensa visitant ha rematat en pròpia porteria.

Fins al final del partit, el joc ha estat igualat, tot i que el Taradell buscava el gol de la victòria amb molta fe. I aquest ha arribat a dos minuts pel final, en una falta al mig del camp que Torrents ha penjat a l’àrea i Edu Morató ha rematat de cap magistralment al fons de la xarxa.

La victòria fa que el Taradell sumi 10 punts en 6 jornades. Després del matx, el club ha presentat tots els equips i jugadors que formaran part de l’entitat aquesta temporada. En total 16 equips i uns 220 jugadors distribuïts en els següents equips: Segona Catalana, femení sènior, juvenil, juvenil-cadet femení, cadets, infantils, 2 alevins, 2 benjamins, femení júnior, 3 prebenjamins, aficionats i l’escola.

UD Taradell:  M. Ochoa, G. Molas (Cuenca), Dot, Font, Joan Morcillo, Edu Morató, Molas (Ivan), Fredi (Serrabassa), Erra, Canó (X. Ochoa), Torrents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments