Inici Actualitat Laura Segarra presenta el seu nou videoclip “No encara”

Laura Segarra presenta el seu nou videoclip “No encara”

0
COMPARTIR

La cantautora taradellenca Laura Segarra presenta el seu nou videoclip aquest divendres amb un concert a L’Occità de Vic. El videoclip posa imatges a la cançó “No encara” del seu disc “A pinzellades” (2010). L’acte consistirà en la projecció en primícia del videoclip, seguit per un concert acústic.

El nou videoclip ha estat realitzat pel director i realitzador Àngel Amargant, amb l’ajuda de l'”steadycam” Jordi Amàrita, que també es va encarregar de les localitzacions. Ha estat gravat a Torelló, Sant Pere e Torelló i Malla.

La cançó “No encara” està inspirada en una vivència real de la pròpia artista quan va tenir una persona estimada ingressada a la UCI, en estat de coma.

La presentació del videoclip serà aquest divendres a les 22h a l’Occità de Vic. Comptarà amb una primera projecció del videoclip per tot seguit oferir un concert acústic. Durant l’actuació, entre el públic es pintarà un quadre amb les pinzellades de tots els assistents. Es tracta d’una curiositat que va realitzar en el seu primer concert i que li ha donat continuïtat amb la voluntat d’anar acumulant quadres que recordin l’experiència de cada actuació. L’entrada és gratuïta.

Més informació: www.laurasegarra.com

Us deixem amb el tràiler del nou videoclip que es podrà veure aquest divendres per primera vegada i que penjarem també al bloc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments