Inici Actualitat Setze colles han participat a la trobada gegantera de Taradell

Setze colles han participat a la trobada gegantera de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 16 colles geganteres han participat aquest diumenge en la 18a edició de la Trobada Gegantera de Taradell. Durant tot el matí els balls dels gegants i la música de les gralles han estat els protagonistes d’una jornada que ha reunit un nombrós públic pels carrers de Taradell.

La trobada ha començat a les 9 del matí amb la plantada de gegants i a mig matí s’ha fet una cercavila pels principals carrers del municipi. L’acte s’ha tancat a l’aparcament de la Carpa on una per una han anat desfilant totes les colles geganteres, que han fet un petit ball amb els seus gegants. Tot seguit, s’ha fet l’entrega d’un petit record a les 16 colles geganteres participants. I s’ha tancat la trobada amb la tradicional ballada conjunta. Cal destacar que l’acte ha reunit un nombrós públic.

Entre les colles participants n’hi havia moltes d’Osona, com és el cas de Manlleu, Torelló, Prats de Lluçanès, Tavertet o Sant Miquel de Balenyà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments