Inici Actualitat 20 colles participaran a la Trobada de gegants de Taradell d’aquest diumenge

20 colles participaran a la Trobada de gegants de Taradell d’aquest diumenge

0
COMPARTIR

La Colla Jove de geganters i grallers de Taradell organitza aquest diumenge una trobada de gegants. L’activitat es portarà a terme durant tot el matí amb una plantada de gegants a les 9 i una cercavila a partir de 2/4 de 12. A la una del migdia a la carpa es farà la ballada de gegants. Hi participaran un total de 20 colles: Sant Miquel de Balenyà, Prats de Lluçanès, Manlleu, Lliçà de Vall, Caldes d’Estrac, Thüir (França), Tarragona, El Port de la Selva, Ribes de Freser, Puig-reig, Torelló, Sant Vicenç de Montalt, Aiguafreda, Vilada, Gironella, Sant Carles de la Ràpita, Teià, La Cellera de Ter, Tavertet i Breda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments