Inici Actualitat El poblat bandoler de la Festa Major no es farà per falta...

El poblat bandoler de la Festa Major no es farà per falta de recursos

0
COMPARTIR

Una de les primeres activitats previstes de la Festa Major 2011 de Taradell no es farà finalment. El Poblat Bandoler, una iniciativa que va començar l’any passat, s’havia de portar a terme aquest diumenge 21 d’agost al Pujoló, però s’ha hagut de suspendre per falta de recursos econòmics. Tot i això, la intenció és recuperar l’activitat en l’edició 2012.

Aquest dimarts la Comissió de la Festa d’en Toca Sons ha emès un comunicat on explica el motiu de la suspensió:

“Degut a les retallades i al moment de crisi que estem visquen, ens hem vist obligats a suspendre el Poblat Bandoler d’enguany. Tot i les aportacions rebudes, el pressupost de la festa no arriba per poder tirar endavant aquesta activitat. A la comissió ens sap molt de greu no poder portar-la a terme, però els altres actes ja estaven molt preparats per al que fa a inversió feta i per això hem tingut que suspendre el Poblat. De tota manera per la vintena edició i desprès de fer una reestructuració del finançament de la festa, esperem poder realitzar-la novament.

Agraïm la vostre comprensió i us esperem a la resta d’actes. Bona Festa Major 2011 per tothom”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments