Inici Actualitat La 32a Fira del Caçador de Taradell es tornarà a fer al...

La 32a Fira del Caçador de Taradell es tornarà a fer al centre cultural Costa i Font

2
COMPARTIR

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, la Fira del Caçador de Taradell tornarà a repetir ubicació. Serà al centre cultural Costa i Font on s’hi podrà trobar el tradicional mercat i exposició de gossos de caça i roba i complements. També és on s’hi faran les diferents exhibicions i proves de tir amb arc, s’hi trobaran exposicions de taxidèrmia i s’hi podran trobar estands especialitzats en alimentació animal, gps, animals de companyia…

Al migdia es farà una arrossada popular a partir de la una del migdia al preu de 12 euros per persona.

Paral·lelament, també es podrà visitar una exposició d’artistes comarcals sobre cinegètica. La mostra s’inaugura el 29 de juliol a les 8 del vespre al mateix centre cultural.

Cal destacar que la Fira del Caçador compleix l’edició número 32 i és el certamen d’aquestes característiques més antic d’Espanya.

Més informació: http://web.me.com/artbaro/Fira

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
1 agost 2011 8:34

Fantàstica la fira. Una gentada que omplia tots els espais i circulava amb fluidesa gràcies a la bona distribució d'espais.

A la vegada vull afegir que, en referència al comentari anterior, els gossos estan ubicats en un espai diferent al parc infantil. Amb terra de flocs per facilitar-ne la neteja. i a dins el parc infantil no hi varem veure més que quitxalla…

També hauriem de saber apoiar les festes i actes que posen Taradell al mapa, d'on vé gent fins i tot de França… I què reporta pel poble…

Anònim
Anònim
26 juliol 2011 9:49

Com es possible que deixin fer aquesta fira als jardins el costa i font quant hi ha senyals de prohibit passegari gossos, l ajuntament no ha apres del error del any passat, lamentable per la llar d infants tant propera ,i pre la quitxalla que hi va jugar, qui don el permis, on son els de l oposicio per possar seny ales cosas mal fetas. Primer es persegueix als propietaris dels gossos ,cosa molt ben feta si no segueixan les normes ,hi ara maniga ample per la fira.