Inici Actualitat Nova enquesta a taradell.com

Nova enquesta a taradell.com

0
COMPARTIR

A banda de les notícies i actes d’agenda que anem publicant dia a dia, el bloc també pretén aportar altres aspectes de Taradell més amens. L’enquesta n’és un bon exemple. No és vinculant, però és un recurs per oferir altres aspectes relacionats amb el poble.

En aquest cas, fa uns dies hem activat la nova enquesta que pregunta quins són els actes que més us agraden de la Festa Major de Taradell. Com és lògic es poden escollir diferents opcions i no té altra intenció que veure una mica quins són els gustos dels taradellencs.

Estem oberts a enquestes que ens pugueu proposar. Només ens heu d’enviar el tema a taradellbloc@gmail.com

Moltes gràcies per la participació i l’interés

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments