Inici Actualitat Imatges de l’exhibició d’Adam Raga

Imatges de l’exhibició d’Adam Raga

0
COMPARTIR

El cinc vegades campió del món de trial, Adam Raga, va realitzar aquest dissabte una exhibició en el marc de la Festa de l’Esport de Taradell. El trialer, afincat a Taradell des de fa uns mesos, va exhibir totes les seves habilitats i, fins i tot, es va atrevir a pilotar la moto amb una sola roda, com es veu en alguna de les fotos.

L’activitat va ser l’única que es va celebrar aquest dissabte a la tarda a causa de la pluja i, de fet, va coincidir amb el moment de menys pluja de tot el dia. L’assistència de públic va ser massiva a la zona de l’aparcament de l’antiga carpa.

Aquest diumenge al matí també s’ha celebrat la caminada i la pedalada popular i partits de futbol al camp de la Roureda. Al migdia, al Serrat del Figaró es fa un dinar per reconèixer els millors esportistes de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments