Inici Actualitat Segueix els resultats de les eleccions municipals

Segueix els resultats de les eleccions municipals

0
COMPARTIR

Tot el desenvolupament de les eleccions municipals de Taradell d’aquest diumeng 22 de Maig es podrà seguir a través d’aquest portal. Taradell.com farà un ampli seguiment durant tota la jornada de com es viuen els comicis i quines són les dades de participació. També informarà dels resultats definitius de les eleccions.

Paral·lelament, també es podran seguir els resultats a través del programa especial que farà Ràdio Taradell aquest diumenge a partir de 2/4 de 8 del vespre. Durant el dia es faran connexions informatives per conèixer l’última hora al col·legi electoral, instal·lat a Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments