Inici Actualitat Propers actes electorals a Taradell

Propers actes electorals a Taradell

0
COMPARTIR

Encetem els últims 10 dies de campanya electoral i això fa que es concentrin més els actes electorals. A continuació us informem dels que estan previstos aquest cap de setmana:

CiU

La candidatura de CiU, després de presentar l’equip, fa un acte aquest divendres per plantejar les propostes per la pròxima legislatura. L’acte servirà per explicar els principals eixos que vol portar a terme la llista, encapçalada per Lluís Verdaguer.

Dia: 13 de maig
Hora: 20:30h
Lloc: Centre Cultural Costa i Font

SI

Solidaritat per la Independència de Catalunya presentarà el programa “Imagina Taradell” aquest dissabte. Ho farà amb un acte que també servirà per presentar totes les candidatures que Si presenta a la comarca d’Osona. Hi participaran els diputats Alfons López Tena i Uriel Bertran, els membres de l’executiva de SI, Núria Cadenes i Emili Valdero, i els diferents membres de les candidatures osonenques.

Dia: 14 de maig
Hora: 19h
Lloc: Centre Cultural Costa i Font

ERC

La candidatura Esquerra + Independents de Taradell presenta diumenge el programa electoral. Ho farà amb un berenar acompanyat d’un espectacle infantil. Tot seguit, intervindran els membres de la llista i el candidat, Jordi Freixas. L’acte acabarà amb l’humor de l’osonenc Peyu que interpretarà el seu monòleg “Jo tinc un amic que…”.

Dia: 15 de maig
Hora: 17:30h
Lloc: Centre Cultural Costa i Font

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments