Inici Actualitat Cesk Freixas actuarà a Taradell per la Festa Major 2011

Cesk Freixas actuarà a Taradell per la Festa Major 2011

0
COMPARTIR

Tot i que encara queden molts dies per la Festa Major d’estiu de Taradell, ja s’ha confirmat un dels concerts musicials que es podran degustar a l’espai jove del Pujoló. El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas ha confirmat a la seva pàgina web que el proper dissabte 27 d’agost actuarà a Taradell. Serà a les 10 de la nit i el concert serà gratuït.

El concert servirà per poder escoltar el seu últim treball La mà dels qui t’esperen (Temps Record, 2010), juntament amb altres temes desls seus dos discos anteriors Set voltes rebel (Bullanga Records, 2005) i El camí cap a nosaltres (RGB Suports, 2007).

L’actuació de Taradell comptarà amb la nova banda, un quartet, amb qui Cesk Freixas presenta un nou espectacle amb un aire més orgànic, barrejant cançons acústiques i elèctriques.

Cesk Freixas va guanyar el Premi Enderrock l’any 2008 al millor artista de cançó d’autor. Guardó que va repetir l’any 2010. Aquest 2011 ha guanyat el Premi Enderrock al millor directe de cançó d’autor.

Podeu veure el videoclip de la seva cançó més popular La petita rambla del Poble Sec

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments