Inici Actualitat Aquest diumenge teatre solidari per la Festa d’Homenatge a la Vellesa de...

Aquest diumenge teatre solidari per la Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest diumenge una representació teatral a càrrec de la companyia 3.Teatre de Seva. En concret, es posarà en escena l’obra “Testimoni de càrrec” d’Agatha Christie.

La representació començarà a dos quarts de 7 de la tarda i l’entrada es podrà comprar a preus populars. La recaptació es destinarà íntegrament a la Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell. L’acte està organitzat pel Patronat Local de la Vellesa-Taradell i ha comptat amb la col·laboració del grup Gottic Teatre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments