Inici Actualitat Vídeo del Carnaval de Taradell

Vídeo del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

En el següent enllaç o via Elter.net o la notícia de El 9 TV i el reportatge es poden veure les imatges del Carnaval de Taradell que es va celebrar aquest passat dissabte amb un notable èxit de participació. En total eren 25 les carrosses que van participar en la rua de Carnestoltes, enguany organitzada per Ràdio Taradell.

La colla Peix P5 va guanyar el primer premi, valorat amb 250 euros. I és que aquest any per primera vegada es donaven premis a les carrosses participants. El segon premi, de 150 euros, va ser per El Circ, mentre que el tercer va ser per Els Sanfermins.

La pregonera del Carnestoltes va ser la periodista de TV3, Raquel Mateos. I el jurat estava format pel director general de Joventut, Toni Reig, la regidora de Cultura, Montse Casals, l’excol·laborador de Ràdio Taradell i president d’ERC Osona, Toni Casassas, i el president del PIOC, entitat que organitz el Carnaval de Torelló, Christian López.

Més fotos a osona.com i El 9 Nou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments