Inici Actualitat Arriba la 10ª edició de la Mostra de Teatre de Taradell

Arriba la 10ª edició de la Mostra de Teatre de Taradell

0
COMPARTIR

Al llarg d’aquest mes de febrer es celebrarà la 10ª edició de la mostra de Teatre amateur de Taradell. Aquest any hi participaran agrupacions teatral de Copons, Santa Eugenia de Berga, Tona i Taradell.

Les entrades es podran adquirir el mateix dia de l’obra, una hora abans al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font. El preu de l’entrada és de 5 euros i inclou la degustació d’un cafè o un refresc al Bar de Can Costa, el mateix dia de l’obra.

El programa d’enguany és el següent:

Dissabte, 5 de febrer, a les 6 de la tarda
“Les assassinadetes de Lichting’s house” a càrrec de l’Agrupació Teatral La Barraca, de Copons, a l’Anoia.

“Les Assessinadetes de Lighting’s House” ens transporta a la casa de camp de Lord Lighting, al comtat de Susex (Anglaterra). Una mansió victoriana on sembla que la vida transcorre plàcidament. Però Lord Lighting en porta una de cap, un pla que vol portar a terme amb l’ajuda del seu advocat i bon amic Lord Larry i el fidel majordom Morris. El que passa és que les coses no són sempre com semblen, i tot plegat deriva en una divertida trama on intervenen curiosos personatges.

Diumenge, 13 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda
“Això és un desastre” a càrrec del Grup Ara Teatre, de Santa Eugènia de Berga.

Basada en l’obra: “Ya no sé donde tengo la sardina”. En el teatre pot passar de tot i més. Els actors fan plorar, riure, estar amb tensió… i vés a saber quantes coses més. Però ells com ho porten? Una obra d’humor i plena d’embolics, ens mostrarà com es pot arribar a portar una feina d’aquest estil i com pot acabar.

Diumenge, 20 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda

“L’Amor venia amb Taxi”, a càrrec de Gottic Teatre, de Taradell.

Peça còmica, en tres actes. Una família espera impacientment la “promesa” del seu fill Albert. De cop i volta arriba un taxista que els comunica que una noia (la suposada promesa de l’Albert) ha desaparegut del cotxe mentre ell la portava cap allà… i comença la recerca.


Diumenge, 27 de febrer, 2/4 de 7 la tarda

“Entre dones”, a càrrec de Tona’78 Talía

Adaptació de l’obra “Entre mujeres”. Cinc dones de mitjana edat es tornen a trobar 25 anys després de compartir amistat i infortunis a l’ internat . El que comença com un sopar nostàlgic d’antigues alumnes es complica quan surten a la superfície malentesos (o no tant) passats i presents. Amb el rerefons constant de la relació home – dona. Un punt d’inflexió i valoració de com els hi ha anat a la vida. Uns personatges definits al detall que ens fan sentir perfectament identificats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments