Inici Actualitat Informació viària sobre la festa dels Tonis

Informació viària sobre la festa dels Tonis

0
COMPARTIR
El carro de Sant Antoni

Un any més, aquest cap de setmana hi ha la Festa dels Tres Tombs a la nostra població. Com heu pogut comprovar al llarg dels darrers anys, la mobilitat a la població és molt difícil ja que l’extens recorregut talla totalment els carrers de la nostra població. Protecció Civil Voluntaris Taradell, acompanyats dels Agents Locals de la nostra població i també d’una trentena de membres de Protecció Civil d’altres poblacions, vetllem per la seguretat de les persones vilatanes del poble, espectadores d’aquest acte o igualment els conductors i conductores que aquell moment circulen per els carrers del nostre municipi.

Com cada any, nosaltres volem donar unes indicacions o recomanacions perquè entre tots fem possible que la festa tradicional del nostre poble sigui transcorreguda sense cap incidència de greuge públic ni tampoc de risc accidental de trànsit.

VEINS DE LA ROCA I ACCÉS I SORTIDA DE LA MATEIXA URBANITZACIÓ

Cal Recordar que l’accés i la sortida de la Roca, romendrà tancat de 11 a 12 del migdia i de 2/4 de 2 a 2/4 de 3 de la tarda. En aquest moment es tancarà totalment la carretera en direcció l’urbanització igualment que els accessos de l’Alzinar de la Roca que estaran tancats tot el matí.

L’Accés d’Urbanització per el camí de Can Janet o el Molí d’en Barfull, també romendrà tancat el trànsit, ja que aquest accés s’habilita per emergències i essent que el pas és molt estret els cotxes no poden circular i impedirien el pas de les ambulàncies.

NUCLI URBÀ DE TARADELL

Recomanem a tots els habitants del poble que no agafin el cotxe si no és totalment impresindible. La mobilitat serà bona fins el punt de 2/4 de 10 del matí, el qual es tallaran els accesos de la població. A l’accés de la Carretera de Montrodon i la Rotonda de la T, trobareu tanques que impediran el pas. Recordem que aquestes tanques amb els senyals actuen com una senyal de trànsit normal com si fos prohibit el pas.

A la Rotonda Atlàntida, s’afectuarà un dispositiu que anualment ja és fa. Aquest dispositiu comporta agafar la Ronda de Circumval·lació obligatoriament amb diferents carrils senyalitzats amb cons.

Dintre de la població la circul·lació es mantindrà tallada de 2/4 de 11 del matí, fins a les 2 del migdia, hora que el passant dels Tres Tombs finalitza les passades al poble.

VEINS DE GOITALLOPS:

A Goitallops, s’habilita un accés de sortida pel Carrer de Ponent. Això fa que és vagi a sortir al poligon de Castellets de Taradell i aíxi no creuar-se i mantenir esperes durant la passada dels Tres Tombs. Recomanem que l’accés sigui també per aquest carrer.

Donant les gràcies anticipades i esperant la col·laboració del nostre poble.

De l’Associació Protecció Civil Voluntaris de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments