Inici Actualitat Dimecres arriben Ses Majestats els Reis de l’Orient

Dimecres arriben Ses Majestats els Reis de l’Orient

0
COMPARTIR

Aquest dimecres, a les 7 de la tarda, arribaran a Taradell Ses Majestats els Reis de l’Orient amb un munt de regals per tots els nens i nenes de la vila.

Aquest any el recorregut és diferent a altres edicions ja que Ses Majestats han preferit fer un petit canvi. L’entrada serà com sempre pel carrer de la Font fins ar La Plaça i el Passeig Domenech Sert on els rebran la majoria dels taradellencs amb les atxes de barbelló enceses.

Desprès enfilaran cap a la Plaça de les Eres com cada any, però no s’hi aturaran i baixaran pel Sant Sebastia, fins a la Plaça de Santa Llúcia, Plaça del Gili per acabar el recorregut pujant pel carrer de la Vila fins, una altra vegada, a la Plaça de les Eres on aparcaran les carrosses, faran l’adoració al pessebre situat a la glorieta i faran el parlament des del balcó de l’Ajuntament.

Tots els nens i nenes empadronats a Taradell ja han rebut a casa el tiquet per recollir el seu regal a la mateixa carrossa. Els altres nens i nenes que també en vulguin un l’hauran d’anar a buscar als quioscos de Taradell.

Consells de Protecció Civil de Taradell

Des de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell, anualment donem consells de seguretat per aquell dia, ja que juntament amb els Agents Locals de Taradell vetllarem per la seguretat dels vehicles, conductors i Reis i els seus patges perquè puguin fer la cercavila sense cap impediment i sigui una festa lluïda com cada any.

Recordem que aquest any s’ha variat el recorregut, per tant recordem que no es poden deixar cotxes a la Plaça, a la Carretera de Balenyà, a la Plaça de les Eres, al Carrer Sant Sebastià, a la Plaça de Santa Llúcia i a la Plaça d’en Gili i tampoc al Carrer de la Vila a tots els trams que hi hagi aparcament ( a davant l’estanc i també el tros de davant des de l’inici de la plaça de les Eres fins davant l’Ajuntament ).

L’Accés a la Plaça de les Eres, romandrà tallat al trànsit a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Aquest punt, és molt dificultós de cara el trànsit i també és el punt neuràlgic de la cavalcada.

A partir de 2/4 de 7 de la tarda, és millor no circular els carrers centrals de la població. El Carrer és comença omplir molt ràpid de gent però cal recordar que hi ha molta mainada i comporta que hi hagi més perill d’accident. Recomanem agafar la Ronda de Circumval·lació per desplaçar-se d’un sector a un altre de la població. Es recomana que a partir d’aquesta hora, si no és necessari agafar els cotxes millor.

La zona d’aparcaments per millor mobilitat: A l’Aparcament la Carpa, sector de la Zona del Reig, Aparcaments de l’Institut o a la Nova Zona Iglesias.

Cal anar molt en compte amb les atxes de Barballó, és un objecte de foc el qual comporta màxim perill per els patges que participen a la rua, per la gent que veu la cavalcada i també per els arbres i plantes que puguin haver-hi a diferents sectors del recorregut.

Cal respectar les indicacions dels membres de seguretat ( Protecció Civil i Agents Locals ) i també dels membres de l’Organització de la Cavalcada tant durant tot el transcurs de la festa.

Esperem que aquests consells siguin una mica útils per la mobilitat de la població. Recordem que la festa la fem entre tots i cal procurar la seguretat d’un mateix i també dels altres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments