Inici Actualitat Resultats de la consulta als veïns del nucli urbà

Resultats de la consulta als veïns del nucli urbà

0
COMPARTIR

 

Carrer de la Vila

Després de les dues reunions informatives que es van portar a terme els passats dies 28 de setembre i 8 d’octubre, l’Ajuntament de Taradell va demanar mitjançant una butlleta, que es podía retornar fins el dia 12 d’octubre, la seva opinió sobre el projecte de reforma del nucli urbà, primer sector.

Senzillament es preguntava si estaven d’acord en tirar endavant amb el projecte plantejat.

Els resultats que es varen obtenir i tal com es va manifestar en les reunions informatives servirien per conèixer i quantificar els partidaris de que es fes, els partidaris de que no es fes i també aquells que els hi és indiferent.

Corresponia una butlleta per cada finca afectada per les contribucions especials, que hauran de cobrir d’entrada el 32% del cost de l’actuació, import que es pot veure reduït considerablement un cop s’adjudiqui l’obra per concurs públic.

Al llarg d’aquesta setmana s’ha valorat el resultat, s’han ultimat els detalls del concurs i es portarà a aprovació en el proper ple de l’Ajuntament de Taradell.

A continuació us exposem d’una manera global els resultats de les butlletes retornades a l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments