Inici Actualitat Demà l’Agrupament Escolta Rocaguinarda comença un nou curs al Castell d’en Boix

Demà l’Agrupament Escolta Rocaguinarda comença un nou curs al Castell d’en Boix

0
COMPARTIR


El 12 d’octubre és cada any el dia escollit per l’Agrupament Escolta i Guia Rocaguinarda de Taradell (El Cau) per començar el curs educatiu.

Com cada any les unitats dels més grans (els Pioners, les Caravel·les, els Ràngers i les noies Guies) pujaran a dormir aquesta nit a la Bauma del Castell i demà a primera hora pujaran els més petits, acompanyats dels caps d’unitat corresponents.

Cap a quarts de 10 del mati la xocolata i la coca ja estarà apunt i començarà el tradicional esmorzar del Castell. Cap a les 11 del mati està prevista la missa al Castell i després l’acte oficial de canvi de unitats, l’entrega de fulars, la presentació dels equips de caps i la inauguració formal del curs.

Una entrega de fulars de fa alguns anys

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments