Inici Actualitat Dissabte agafa el Bus Nit per tornar del Mercat de Música Viva

Dissabte agafa el Bus Nit per tornar del Mercat de Música Viva

0
COMPARTIR

Aquest dissabte i en motiu del Mercat de la Música Viva de Vic, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, posaran a disposició dels joves del municipi un servei de transport nocturn per pujar a Taradell.

Els autobusos sortiran de l’Estació d’Autobusos de Vic a les 4 de la matinada i portaran cap al poble a tots els joves que hagin fet previament la reserva o be a l’Ajuntament o be al Puntal.

El tiquet valdrà 3 euros i només el podran adquirir els nascuts abans del 31 de desembre de 1995. Les places són limitades i els organitzadors es reserven el dret de tancar el procés d’inscripció quan aquestes s’exhaureixin.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments