Inici Actualitat Nou disseny de Taradell Bloc

Nou disseny de Taradell Bloc

0
COMPARTIR

Després de l’estiu i de la Festa Major, encetem nova temporada i a Taradell Bloc ho volem fer amb nova imatge, noves aplicacions i una nova distribució dels continguts que faci encara més fàcil la relació amb tots vosaltres.

El nou disseny segueix apostant per els colors blanc i blau, colors de la bandera del nostre poble i al banner superior recupera la seva primera imatge amb la porta del Castell d’en Boix símbol de l’entrada a aquest portal.

Una novetat important es l’aparició d’una nova franja lateral ubicada l’esquerra. D’aquesta manera el bloc disposarà ara de dues franges laterals i d’una franja central amb el cos de les noticies.

La franja de l’esquerra contindrà el cercador i tots els enllaços. Hi hauran tres menús: un per accedir a totes les seccions del bloc, un altre amb els enllaços més importants de Taradell i un tercer amb el menú de blocaires de la vila.

A la franja dreta s’hi ubicarà la part més participativa del bloc. Hi trobarem l’accés al canal de Youtube, al Facebook i al Twitter. Del twitter en podrem consultar tant el twitter de Taradell Bloc, com els darrers twits dels twittaries taradellencs i també tots els twitts que contenen la paraula “Taradell”.

En aquesta banda també hi trobarem els darrers comentaris que s’han fet al bloc. Tambe hi trobarem altres aplicacions relacionades amb la participació, l’accés a la pàgina del Temps d’en Pere Espinet i tots els banners especials que calgui anar fent.

Esperem que pugueu gaudir d’aquesta nova versió del bloc i que hi podeu continuar col•laborant i participant com fins ara. I ja ho sabeu: Aquest és un bloc obert a tothom i si teniu alguna cosa a dir sobre el poble, aquest es el vostre espai.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments