Inici Actualitat Divendres es presenta Solidaritat Catalana a Taradell

Divendres es presenta Solidaritat Catalana a Taradell

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest divendres a les vuit del vespre la presentació de Solidaritat Catalana per la Independència. L’acte comptarà amb la presència d’Uriel Bertran, economista i exdiputat d’ERC, Héctor López Bofill, escriptor i professor de Dret Constitucional, i el filòleg Toni Strubell, historiador i coordinador de la Comissió de la Dignitat. L’acte, obert al públic, serà moderat per Antoni Pladevall.

A Taradell en les últimes setmanes s’ha creat una comissió local del nou projecte polític, promogut per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran. Aquesta coalició política es presentarà a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya amb el clar objectiu d’assolir la independència.

Es tracta del primer acte que organitza la comissió de campanya local de Taradell de Solidaritat Catalana per la Independència (SCI) i el primer que es fa a Osona d’aquestes característiques.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments