Inici Actualitat La taradellenca Elia Brussosa guanya el Premi Solstici

La taradellenca Elia Brussosa guanya el Premi Solstici

0
COMPARTIR

Foto dels guanyadors

Dissabte, dia 19 de juny, es va fer entrega dels vuitens Premis Literaris Solstici a la Biblioteca de Taradell.

La taradellenca Elia Brussosa i Torrentó de 10 anys va guanyar en la categoria de prosa de menors de 13 anys, amb el relat “La Maria i el paraigua“, un relat fantàstic en el qual la protagonista ens mostra el seu món i ens descriu les diferents realitats que sobrevola amb un paraigua màgic.

La guanyadora en Prosa de la Categoria B (de 13 a 18 anys) va ser la Glòria Macià i Muñoz de 15 anys i veïna de Sabadell amb el relat “Vola, vola… Gerard” i en la Categoria C (Majors de 18 anys) el guanyador va ser l’Albert Bardés Baraldés, de Barcelona, amb un relat de tall surrealista sobre la identitat personal titulat “Trànsfugues associats”.

En Poesia, els tres guanyadors van ser en Marc Romera Rodríguez de 10 anys i veí de Terrassa, la Gemma Pera Ros de 18 anys i veïna de Santa Coloma de Farners i el Francesc Xavier Simarro Montané de Cornellà de Llobregat, amb les obres “Maremoto”, “No és manera de dir Adéu” i “L’Arada del Temps” respectivament.

Els premis van ser entregats per l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el delegat de la Caixa de Manlleu: Jaume Freixas, el vicepresident d’Òmnium Cultural Osona Toni Reig i la Carme Bayot en representació del jurat. El jurat d’aquesta edició estava format per en Lluís Rovira, la Rosa Codina i Costa, l’Antoni Pladevall i Arumí, l’Aleix Solà i Pascual i la ja citada Carme Bayot. L’acte va ser conduit per el periodista taradellenc David de Dios

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments