Inici Actualitat Diumenge es fa a Taradell una Trobada de Penyes per celebrar el...

Diumenge es fa a Taradell una Trobada de Penyes per celebrar el 20è aniversari de la nostra Penya Barcelonista

0
COMPARTIR

Enmig de la campanya per les eleccions del Barça, aquest diumenge es fa a Taradell la 7ª Trobada de Penyes Barcelonistes de la comarca d’Osona i el Ripollès que servirà per celebrar el 20è aniversari de la Penya Barcelonista de Taradell.

La Festa començarà a les 10 del matí amb una xocolatada popular a la Plaça de les Eres. A partir de les 11 i fins a la 1 del migdia, en aquest mateix espai, es faran tot un seguit de Tallers del Barça acompanyats amb música i inflables per la mainada.

Paral•lelament, a partir de les 12 del migdia, les 17 penyes participants s’aniran concentrant amb els seus estendards a l’aparcament de la carpa per iniciar una cercavila fins a l’Ajuntament de la Vila.

La Cercavila contarà amb una delegació de l’actual junta directiva del F.C. Barcelona i estarà acompanyada pels Gegants, els trabucaires i la Tarabanda. Es desconeix si també hi assistiran alguns dels actuals pre-candidats a la presidència del Barça.

La festa també contarà amb un dinar d’aniversari que es farà a l’Hotel Rosa a partir de les 2 del migdia i es clourà amb l’humor de Lagi, actor de “La Escobilla Nacional”, la màgia de la companyia Felix Brunet i una sessió de ball oberta a tots els assistents.

Les penyes participants són: Penya Barcelonista de Manlleu, Penya Barcelonista del Cabreres, Penya Barcelonista de Camprodon, Penya Barcelonista de la Vall de Ribes, Penya Barcelonista de Centelles, Penya Blaugrana de Montesquiu, Penya Barcelonista de Collsuspina, Penya Blaugrana de Tona, Penya Blau-grana de Torelló, Penya Barcelonista de Vic, Penya Blaugrana de Sant Joan de les Abadesses, Penya Blaugrana de Roda de Ter i les Masies, Penya Barcelonista de la Vall del Bisaura, Penya Barcelonista de Campdevànol, Penya Blaugrana de Sant Boi de Lluçanès, Penya Blau i Grana de Ripoll i l’amfitriona: la Penya Barcelonista de Taradell.

Foto de la trobada de l’any passat a Centelles amb la presència de membres de la junta de la Penya Barcelonista de Taradell (Foto Osona.com)
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments