Inici Actualitat “Fem sonar les musiquetes” a Taradell

“Fem sonar les musiquetes” a Taradell

0
COMPARTIR


L’espectacle “Fem sonar les musiquetes” arriba aquest diumenge a Taradell de la mà dels artistes Núria Lozano (La Carrau, acordions i veus), Arnau Berenguer (La Carrau, guitarres i veus), Albert Vila (Dijous Paella, baix), Oriol Casas (La Carrau, percussions i electrònica) i Ramón ‘Lo Ramonet’ Fernàndez (Mr Sequah, veu principal i conductor de l’espectacle). El concert començarà a 2/4 de 7 de la tarda a Can Costa i valdrà 5 euros.

“Fem sonar les musiquetes” és un espectacle de música popular i tradicional que abasta cançons de tots els territoris de llengua catalana, destinat a fer cantar i ballar als més menuts. Un projecte juganer, relacionat amb les escoles de la Catalunya Nord, que amaga un treball de recerca musical, de relectura del patrimoni de la música d’arrel amb la formulació de noves sonoritats.

Mitjançant la història del Bru i del Pot, un erisó i un mussol que vivien sols a la muntanya i que acaben coneixent-se i fent-se amics, l’espectacle manté l’atenció dels infants durant 60 minuts com si d’un conte amb introducció, nus i desenllaç es tractés. Entretant, i fent les delícies de petits i grans, es van succeïnt les cançons.

El repertori inclou revisions artisticament excitants de clàssics infantils com “Les pometes”, “La lluna, la pruna” o “Una mosca volava per la llum”, populars catalanes com “La calma del mar” o “Muntanyes del Canigó” alhora que ens descobreix peces clau dels territoris valencians, de la Catalunya Nord i Balears com “L’allioli”, “La Dama de Mallorca”, “Jo som feliç”, “Mareta, mareta” o “Miquel”.

L’espectacle de ‘Fem sonar les musiquetes’ porta al directe les cançons recollides al CD Musiquetes per la Bressola (Propaganda pel fet!), disc recopilatori editat el 2008 i del qual es van distribuir 85.000 còpies, convertint-se en la referència discogràfica de cançons populars i infantils en català amb una distribució més important.

Vídeo de presentació de l’espectacle

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OXzHLwwVgjY]

Més informació: Musiquetes.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments