Inici Actualitat Diumenge s’acaba la IX Mostra de Teatre amb la representació de “4...

Diumenge s’acaba la IX Mostra de Teatre amb la representació de “4 Genets”

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es clou, de manera precipitada a causa de la suspensió de la darrera actuació, la IX Mostra de Teatre de Taradell amb l’obra “4 Genets” a càrrec del grup Tai-a-treros de L’Esquirol.

L’obra de Elisa Crehuet i dirigida per Edu Givert tracta de la història de 4 genets que són cridats a reunir-se en unes cavallerisses per a emprendre una missió. A partir de la seva trobada aniran descobrint les singularitats de cadascun d’ells que portaran a veure diferents maneres d’entendre el món, percebre la vida i comprendre la mort.

L’obra convida a l’espectador a emprendre un viatge per un llenguatge simbòlic amb el teatre i la dansa com a eines d’expressió.

Suspesa la darrera obra de la Mostra

La Mostra s’acaba aquest diumenge a causa de la suspensió de la darrera obra que estava programada per el proper diumenge 28 de març. Per causes de la companyia teatral, El Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles, l’obra “El Florido Pencil” no es podrà representar a Taradell i queda anul·lada tal com indica el web de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments