Inici Actualitat La comissió de festes plega per desavinences amb l’Ajuntament

La comissió de festes plega per desavinences amb l’Ajuntament

2
COMPARTIR

La gent que forma part de l’actual Comissió de Festes de Taradell ha decidit plegar a causa de diverses desavinences amb l’Ajuntament.

La comissió de festes que es va crear ara fa un any i mig (noticia), ha enviat una carta a la premsa on expliquen les cinc raons per les quals han pres aquesta decisió: Falta de pressupost, manca d’autonomia de la regidoria de cultura, indefinició de tasques, desavinences en el format de les festes i precipitació i monotonia per part de l’Ajuntament.

Podeu llegir la carta de renúncia a continuació:

RENÚNCIA DE LA COMISSIÓ DE FESTES DE TARADELL

Ara fa un any i mig, una colla de gent de diverses edats empesos per les ganes de treballar per les festes de Taradell i veient el buit en la gestió d’algunes festes i activitats culturals, vam constituir, conjuntament amb l’Ajuntament, una nova Comissió de Festes. Hem estat treballant en dues edicions de la Cavalcada de reis, un Sant Jordi i una Festa Major d’estiu.

Al llarg d’aquest any i mig, ens hem adonat, en primer lloc, de la manca de confiança de l’Ajuntament en vers nosaltres. En cap festa se’ns ha comunicat a priori el pressupost del que disposàvem, sinó sempre després de la realització de la festa i per queixar-se de la despesa, tot i que nosaltres els hi demanàvem sempre i se’ns responia que endavant.

En segon lloc, ens hem adonat de la poca autonomia que té la regidoria de cultura, ja que moltes vegades acceptava una proposta nostra i, al cap d’uns dies, després de parlar amb l’Ajuntament, la rebutjava. Aquest fet, ens va fer perdre molts vespres fent i desfent idees i propostes, fet que ens va anar desanimant.

En tercer lloc, sovint hem tingut la sensació que se’ns utilitzava bàsicament com a mà d’obra fent feines que no acabem de saber si són les que pertoquen a una Comissió de Festes.

En quart lloc, tenim la sensació que l’Ajuntament organitza les festes per la gent de fora, perquè les festes de Taradell siguin conegudes arreu i no pas perquè s’ho passi bé la gent del poble.

I finalment, hem pogut comprovar que l’Ajuntament organitza les festes de forma precipitada, fent allò que s’ha fet sempre, sense tenir en compte si es pot fer d’una altra manera i igual de bé o millor encara, sovint cedint a crítiques de persones del poble.

Després d’aquest període de temps, i veient la manca de projecte cultural i de festes de l’Ajuntament de Taradell i les poques ganes d’acceptar les nostres propostes i iniciatives, hem decidit plegar.

Només ens queda agrair la col•laboració de tota la gent que durant aquest temps ens ha ajudat i ha participat en els diferents actes que hem organitzat.

A tots i a totes, moltes gràcies!

COMISSIÓ DE FESTES DE TARADELL

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
8 març 2010 10:44

I que esperaveu?… Es l'ajuntament! Son uns inpresentables!!

Ara podreu entendre els problemes que te la radio o el Consell de joventut a l'hora de preparar una festa!… Pero ells no pleguen al primer problema que els hi sorgeix!

Anònim
Anònim
8 març 2010 10:10

Fins que no hi hagi un canvi de politics, aquets mal pari…. sempre faran el que voldran!!! Però el que es trist es que tots ens queixem de l’ajuntament però cada vegada que podem canviar-ho la gent vota als mateixos pocaverg….. Per tant des del meu punt de vista, moltes felicitats a tots els que cada dia lluiteu per que aquest, el nostre pobla, sigui cada dia una mica millor!! Estigueu tranquils que a tots els porcs els arriba el seu Sant Martí!!

Visca TARADELL!!!