Inici Actualitat Toni Casassas farà avui el seu darrer Ple

Toni Casassas farà avui el seu darrer Ple

0
COMPARTIR

Antoni Casassas, líder del Grup municipal d’Esquerra, assistirà avui al seu darrer Ple com a regidor de l’Ajuntament de Taradell ja que un dels punts de l’ordre del dia, inclòs a última hora, és precisament la seva renúncia a l’acte de regidor.

Casassas plega després d’haver estat present en les tres últimes legislatures, les dues darreres encapçalant la llista d’ERC a Taradell.

Ara l’associació local republicana haurà de cercar, en el curt termini, un substitut per la regidoria bacant que segurament entomarà en Toni Pérez que ocupava la posició número 10 en les darreres eleccions; i a mitjà termini, un nou líder per encapçalar les municipals que s’han de celebrar el juny de l’any vinent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments