Inici Actualitat Avui comença la IX Mostra de Teatre de Taradell

Avui comença la IX Mostra de Teatre de Taradell

0
COMPARTIR


Avui a 2/4 de 7 de la tarda comença, a Can Costa, la IX Mostra de teatre de Taradell amb la representació de “La Gàbia de les Boges” de jean Poiret a càrrec de l’agrupació Teatral Sentfores La Guixa.

El cicle consta de 5 representacions que es faran cada diumenge a la mateixa hora al centre comercial a partir d’avui i fins el 25 de març. Diumenge vinent podrem veure “Politicament incorrecte” de Ray Conney a càrrec del Grup Arrels de Roda de Ter, el 14 de març “Aquí no paga ni Déu” de Dario Fo a càrrec del Grup de Teatre Amics de Balenyà. El 21 de març serà el torna de grup Tai-a-treros de l’Esquirol que interpretarà “4 genets de Elisa Crehuet i tancarà la mostra el Grup Atlàntida de Folgueroles amb “El Florido Pencil” de Anrés Sopeña el 28 de maç.

L’entrada per cada representació és de 5 euros i inclou la degustació d’un cafè o un refresc al Bar de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments