Inici Actualitat Taradell obté 640.000 euros del FEOSL que gastarà en 6 nous projectes

Taradell obté 640.000 euros del FEOSL que gastarà en 6 nous projectes

1
COMPARTIR


El poble de Taradell rebrà aquest 2010 fins a 640.00 euros gracies al Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL) que ve a ser la segona part del Fons Estatals per la Inversió Local (FEIL) de l’any passat.

L’equip de govern va fer públics la setmana passada, durant el ple, els projectes que han presentat aquest any i que finalment seran sis: La reparació de la piscina del Parc d’Esports; la millora dels vestuaris del camp de futbol; la instal•lació d’audiovisuals per als espais polivalents del Centre Cultural; la instal•lació d’una xarxa de connexions entre l’Ajuntament i Can Costa; la millora de l’enllumenat públic de la zona de Castellets i la substitució de la calefacció del Casal d’Avis.

Millores de la piscina del Parc d’Esports i els vestidors del camp de futbol

La partida més gran de la subvenció (269.960 euros) es destinarà a la reparació de la piscina del Parc d’Esports. L’alcalde va justificar aquesta actuació perquè la junta del club esportiu va informar a l’ajuntament que la piscina estava molt deteriorada i no és podria obrir el proper estiu. Verdaguer va justificar que “l’equipament fa més de 36 anys que està fet i s’ha fet vell”. Aquest projecte no va rebre el suport d’ERC va criticar que els recursos públics s’inverteixin en una instal•lació que és d’una entitat privada.

L’altra projecte destacat són els vestidors del camp de futbol que suposaran una despesa de 78.990 euros. L’actuació consistirà a remodelar els tres vestidors que falten i els dos dels àrbitres.

Millores a les TIC

Com que el FEOSL d’aquest any també inclou els projectes que posen l’accent en les TIC (Tecnologies d’Informació i Comunicació), l’ajuntament ha presentat un parell de projectes d’aquest àmbit: un per connectar virtualment l’Ajuntament amb el Centre Cultural i que està valorat amb 37.851 euros; i un segon per millorar les noves tecnologies al Centre Cultural Costa i Font que han de permetre millorar la tasca dels tècnics. Aquests dos projectes tampoc van rebre el suport d’ERC que va dir que no en compartía ni la prioritat ni la urgència.

Enllumenat de Castellets i la calefacció del Casal d’avis

Els dos darrers projectes van destinats un pel canvi de l’enllumenat del barri de Castellets, que es troba en deteriorament i no compleix la normativa, es destinaran 179.977 euros. I l’altre, on es destinaran 33.756 euros, per canviar la calefacció al Casal d’Avis que fins ara anava amb calefacció elèctrica i que ara anirà amb Gas Natural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
16 febrer 2010 20:38

no estic ´d´acord amb la picina, ja fa molts anys que l´ajuntament o sigui tots aboquem diners en una pisina que si no fos per aixo ja hauria de haber sigut tancada,no tenim perque mantenir unes instalacions que no son nostres i que si les volem utilitzar em de pagar, crec que les instalacions estan molt malmeses i que l´unic que si fa son nyaps per poder tornar a obrir un altre any.
si ho pagem entre tots hauriem de ser tots soçis o sino ens guardem els calers per l´altre pisina que prou falta hi fan.