Inici Actualitat Taradell clausura diumenge l’any Joan Amades

Taradell clausura diumenge l’any Joan Amades

0
COMPARTIR

Diumenge al davant de l’església a les 12 del migdia es farà un dels actes de clausura de l’any Amades amb la lectura del manifest de cloenda i l’enlairada d’un globus amb el logotip commemoratiu.

L’acte, organitzat pels Tonis conjuntament amb el Centre de Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) i l’Associació Cultural Joan Amades, es farà simultaneament a més de 40 poblacions d’arreu de Catalunya.

En paral·lel a aquestes activitats, el 15 de gener es farà un acte commemoratiu al Palau de la Generalitat de Catalunya, en què intervindran el vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira; el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el director del CPCPTC, Ramon Fontdevila, i tancarà l’acte l’antropòleg Manuel Delgado, amb una conferència sobre la gestualitat de Joan Amades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments