Inici Actualitat Avui es fa la presentació de “Fent memòria”

Avui es fa la presentació de “Fent memòria”

0
COMPARTIR


El Grup de Recerca Local de Taradell va presentar fa un any el seu projecte Fent memòria: records i vivències de la gent gran de Taradell i avui, en el marc de les festes de Sant Antoni, presentarà els resultats d’aquest primer any de treball en el projecte “Fent Memòria”.

Aquest grup va neixer per iniciativa de la Biblioteca, l’Arxiu fotogràfic i la Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i està format per una quinzena de persones que comparteixen un interès comú per la història local. L’objectiu del projecte és recollir, a partir d’entrevistes a la gent més gran de la població, el testimoni de com era la vida quotidiana al nostre poble.

L’acte d’avui es farà a Can Costa i Font a 2/4 de 7 de la tarda i servirà perquè el Grup de Recerca Local faci balanç d’aquest primer any de feina i presenti els seus propers objectius. També intervindran l’alcalde de Taradell i el Sr. Carles García, director del museu Industrial de Ter de Manlleu, que oferirà la xerrada “Fer memòria, democratitzar la memòria” .

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments