Inici Actualitat Situació de les carreteres per accedir a Taradell arran de la nevada

Situació de les carreteres per accedir a Taradell arran de la nevada

0
COMPARTIR

En aquests moments la millor carretera per accedir al poble és la que puja per Santa Eugenia de Berga que ja sol ser la més recomanable en aquests casos i a més a més ha estat netejada per la maquina llevaneus.

La carretera de Mont-rodon sempre és un problema en aquests casos perquè té pendents pronunciats. La web de la Generalitat diu que calen cadenes per pujar-hi però des de les 6 de la tarda hi ha la màquina llevaneus treballant (veure video) i sembla que molts cotxes han pogut utilitzar-la sense cadenes. Val a dir que a mesura que avanci la nit i baixin les temperatures la carretera anirà lliscant cada vegada més i no és massa recomanable utilitzar-la.

La carretera que puja per Sant Miquel de Balenyà té forces dificultats per la seva tipologia de pendents pronunciats i forces revolts, sobretot a la de Vilasis, i aquest fet dificulta fins i tot la tasca de les maquines llevaneus que no poden maniobrari be. És doncs poc recomanable.

Finalment hi ha la carretera que va cap a Viladrau, coneguda com la collada de Taradell, que és la menys recomanable de totes per la quantitat de neu que hi ha caigut. Si s’ha d’anar a Viladrau es recomana anar per Sant Miquel de Balenyà i Seva.

Recordem que l’eix transversal està tallat de Santa Coloma de Farners a Calldetenes i que el tram que ve de Manresa es fa amb dificultats. La C-17 presenta dificultats a l’alçada d’Aiguafreda però no està tallada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments