Inici Actualitat Nota de Protecció Civil sobre la nevada

Nota de Protecció Civil sobre la nevada

0
COMPARTIR

En motiu del temporal de neu, les carreteres i carrers de la nostra població queden afectades per qualsevol vehicle. Per això, Protecció Civil, emet aquesta nota informativa:

Cal informar que les carreteres que arriben a Taradell, cada cop més estan dificultades al tràfic. Es important no passar per les carreteres que s’envan cap a Viladrau i cap a Seva, ja que són carreteres que hi han molts revolts i són perillosos. Per la carretera de Montrodon, demanariem molta precaució, ja que hi han moltes pujades fortes i es necessiten Cadenes per arribar a dalt la població. La millor carretera per arribar a Taradell, seria la de Santa Eugènia ja que es més planera però és molt recomanable que poseu cadenes al cotxe.

La gent que estigui el poble, seria important que no agafi el cotxe ja que hi han carrers que fan molta pujada i patinen molt.

La gent que hagi de pujar a les urbanitzacions La Roca i Goitallops, haurien de pujar en Cadenes i anar molt en compte, ja que la neu acomulada és més de 10 cm i dificulta molt la pujada als carrers. IMPORTANT: Quan sigueu a casa, si no és urgent no us desplaçeu en Vehicle.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments