Inici Actualitat Ahir va ser el dia més fred de l’any

Ahir va ser el dia més fred de l’any

0
COMPARTIRAquest cap de setmana el fred s’ha fet present a Taradell i les temperatures han batut els records anuals.

Ahir a 2/4 de 8 del matí el termòmetre va baixar a Taradell fins al -8.9ºC. Aquesta ha estat la temperatura més baixa de l’any 2009. Per registrar una temperatura més baixa que la d’ahir ens hem de remuntar al 29 de desembre del 2005 que el termometre va baixar fins als -9ºC.

Ahir, a banda de registrar-se la temperatura més baixa, també és va registrar la més gran sensació de fred amb -13.4ºC a 1/4 de 9 del mati. Aquesta temperatura tant baixa de sensació de fred no s’havia registrat mai els darrers 5 anys.

El punt de rosada més baix de l’any és va registrar el dissabte a quarts de set de la tarda amb un -20.8ºC.

Avui és el dia més curt de l’any

Val a dir que avui entrem a l’hivern meteorològic i que serà el dia més curt de l’any amb unicament 9 hores i 7 minuts de sol. El sol sortirà a les 8:15h del mati i es pondrà a les 17:22h de la tarda.


Informació extreta de la web d’en Pere Espinet (enllaç)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments