Inici Actualitat Vídeo de la proclamació dels resultats

Vídeo de la proclamació dels resultats

1
COMPARTIR

Ahir a les 8 del vespre la gent es va aplegar a Can Costa i Font a l’espera dels resultats. Cap a les 9 del vespre es va obrir la cortina de l’escenari i Toni Reig i Manel Alculbierre van comunicar els resultats. Després en Toni Pladevall en va fer una bonica valoració.

Ho podeu veure tot en el vídeo següent:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QSSgt7YSdC8]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
14 desembre 2009 11:59

Felicitats a tots! la llavor està plantada i molt ben abonada. Avui ja he sentit a radios i teles com menystenen els resultats, no ens enganyem, a Taradell han set espectaculars i a Catalunya molt bons. I ull! no m'estranyaria gens ni mica que Taradell fos els poble amb més de 5000 habitants amb participació i resultats més bons. Aquí hi ha un titular. S'hauria de mirar. Boníssima la dada que vas donar, Toni: encara que tots els que no van venir a votar votéssin No (cosa que tots sabem que no seria així), el Sí continuaria guanyant. Espectacular. I… Llegeix més »