Inici Actualitat Taradell fa avui una Gran Festa de fi de campanya amb Albà,...

Taradell fa avui una Gran Festa de fi de campanya amb Albà, Titot, Eric Bertran, Anna Simó i Angel Colom

0
COMPARTIRTaradell farà demà una gran Festa de la Democràcia per celebrar la cloenda de la campanya taradellenca de la consulta sobre la independència que es farà diumenge.

Els actes que inclouran fins i tot la visualització del partit de futbol entre el Barça i l’Espanyol amb una pantalla gegant, començaran a 1/4 de 7 de la tarda amb un concert d’en Titot i David Rosell. Cap a tres quarts de set començaran les salutacions dels convidats que encetaran els taradellencs Ramon Serra (Periodista) i Salvador Morera (President de l’Associació Catalunya-Quebec) .

Seguidament participaran Lluís Solà Sala (Poeta i dramaturg vigatà) i Eric Bertran (Creador de l’exèrcit del Fènix i president de Nous Catalans Joves) i clouran les intervencions la portaveu del Grup Parlamentari d’ERC Anna Simó, el Conseller Nacional de CDC Àngel Colom i l’escriptora i periodista argentina Patricia Gabancho.

Les mil i una cares de Toni Albà

A les 8 del vespre començarà la visualització del derbi català i a la mitja part hi haurà una botifarrada popular per a tothom. I a l’acabar el partit sortirà a escena l’humorista Toni Albà qui farà desfilar tots els seus personatges i els farà opinar sobre la consulta del 13D.

I finalment tancaran l’acte les actuacions musicals de Marc Puigdomench dels Boys Damm, en Ferran Gallart dels Strombers, el grup Coloma i Guida i el cantautor Xavier de Tarragona.

Durant tota la tarda/vespre els taradellencs que ho vulguin podran novament fer efectiu el seu vot anticipat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments