Inici Actualitat Avui, Vicent Sanchis i Josep Mª Solé Sabaté a Can Costa

Avui, Vicent Sanchis i Josep Mª Solé Sabaté a Can Costa

0
COMPARTIRLa coordinadora taradellenca (CAT) que organitza la consulta a Taradell del proper diumenge 13 de desembre inicia aquest vespre la recta final de la campanya analitzant la perspectiva sociocultural de la independència.

La xerrada es farà avui a les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font de Taradell i hi intervindran el vicepresident d’Òmnium Cultural i director de BarçaTV Vicent Sanchis i l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté. Finalment Vicenç Villatoro no podrà ser-hi present per un problema personal.

L’acte estarà moderat per l’escriptor i portaveu de la plataforma taradellenca, Antoni Pladevall i Arumí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments