Inici Actualitat Avui CIU i ERC units pel SÍ

Avui CIU i ERC units pel SÍ

0
COMPARTIR

Consulta per la independència

Avui al vespre a Can Costa i Font es fa l’acte unitari que les assemblees locals de CIU i ERC de Taradell han organitzat per demanar la participació dels taradellencs en la consulta del proper diumenge 13 de desembre.

La noticia ha tingut un gran ressó i fins i tot mitjans estatals com El Mundo, El Pais o l’ABC n’han parlat. També n’ha parlat mitjans nacionals com l’Avui, El Punt, Racó Català, Directe.cat, Crònica,cat, E-noticies, Ràdio Catalunya, Nació Digital i mitjans comarcals com El 9 Nou, El Ter, Osona.com i Ràdio Taradell a banda de molts altres espais digitals.

L’acte serà a 2/4 de 9 del vespre a Can Costa i Font i intervindran Francesc Homs per part de Convergència i Oriol Junqueras per part d’Esquerra. Presentaran l’acte conjuntament en Jordi Freixas (ERC Taradell) i en Jordi Molist (CIU Taradell).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments