Inici Actualitat Fan falta voluntaris per fer més pancartes

Fan falta voluntaris per fer més pancartes

0
COMPARTIR

Consulta per la independència

Aquest dissabte a les 11 del matí es tornaran a fer pancartes a la carpa de Can Costa i Font. La idea és poder fer més pancartes petitones com les que actualment llueixen els balcons i finestres de Taradell i també fer-ne unes quantes per posar-les a les faroles del poble.

Des de la coordinadora CAT ens informen que ara mateix fan falta uns 8 o 9 voluntaris que els hi puguin donar un cop de mà. La gent de la coordinadora ja portarà tot el material necessari per fer-les.

Si aquest dissabte al mati disposes de temps, no ho dubtis! Vine a la Carpa de Can Costa a les 11 del mati i ofereix la teva ajuda.

Aniria be que confirmessiu la vostra presència a consulta@taradell.com o parlant amb algu de la organització per preveure millor les tasques.

Voluntaris que parlin idiomes

De cara el dia 13 de desembre també faran falta voluntaris que parlin idiomes, preferiblement anglès i que disposin de cotxe propi per tal d’acompanyar els observadors internacionals. Si creus que tens el perfil indicat envia un mail a consulta@taradell.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments