Inici Actualitat CiU presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat per acabar la piscina...

CiU presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat per acabar la piscina coberta de Taradell

0
COMPARTIR


La setmana passada CIU d’Osona va fer públic que ha presentat 37 esmenes per als pressupostos de la Generalitat a Osona entre les quals es demana l’acabament de la piscina coberta de Taradell, la col•locació de nous ascensors a l’ABS Vic Nord, la rehabilitació del pont Vell de Roda o l’edificació d’una residència a Tona.

Els diputats osonencs Ramon Espadaler i Francesc Homs van manifestar en una roda de premsa que la proposta “No és un brindis al sol” ja que fins i tot han suggerit al govern de quines partides es poden treure els diners. Espadaler va afegir que: “El que proposem és tot allò que es podria fer a Osona si fóssim tractats igual que la resta de comarques d’aquest país”..

El diputat taradellenc Francesc Homs va fer notar que “aquests són els pressupostos del nou acord de finançament” que, en comptes d’històric, va dir, s’hauria de qualificar d’“histèric”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GNiLN2FT-lE]

Vídeo, foto i Més informació: El 9 Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments