Inici Actualitat Francesc Homs i Oriol Junqueras faran plegats un míting el proper divendres...

Francesc Homs i Oriol Junqueras faran plegats un míting el proper divendres a Can Costa per demanar el SI

0
COMPARTIR


Els partits de Taradell entren en campanya amb un acte unitari a favor del SI. En una iniciativa insòlita en unes eleccions al nostre País, les assemblees locals de CIU i ERC de Taradell, han decidit organitzar un acte unitari per demanar a la població de Taradell la seva participació massiva a la consulta del proper dia 13 de desembre i recomanant als taradellencs a votar que SI.

El míting es farà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a Can Costa i Font i contarà amb la presencia de l’Eurodiputat d’ERC, el historiador Oriol Junqueras i amb el Diputat per Convergència Francesc Homs, veí de Taradell.

Els partits politics col•laboren d’aquesta manera i donen suport de manera explicita a la coordinadora taradellenca que organitza la consulta i en una nota de premsa (que han enviat conjuntament) li mostren el seu agraïment per “la feina que està realitzant a favor de la celebració de la consulta”.

Nota de premsa conjunta:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments