Inici Actualitat Mossen Pladevall i Neus Català avui a Can Costa

Mossen Pladevall i Neus Català avui a Can Costa

0
COMPARTIR


Neus Català, presidenta de l’Amical de Ravensbrück i Catalana de l’any 2006, i Antoni Pladevall, historiador, participen aquest divendres en un acte informatiu sobre la consulta del 13-D adreçat a la gent gran.

L’acte, que està organitzat conjuntament amb l’associació de jubilats de Taradell, es farà avui a dos quarts de sis de la tarda al Centre Cultural Costa i Font i explicarà tot el procés de la consulta a la gent gran. Al finalitzar hi haurà un psicolavis per tots els assistents.

Taller de pancartes

Demà, dissabte, a les 11 del mati a Can Costa i Font es farà el taller de pancartes que servirà per elaborar un centenar de pancartes per tal de lluir-les als balcons i a les finestres del municipi. Tothom hi està convidat!

Audició de Sardanes

L’Agrupació Sardanista de Taradell ha organitzat per diumenge a 2/4 de 6 de la tarda a Can Costa i Font, una audició de sardanes a càrrec de la Principal de L’Escala.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments