Inici Actualitat Taradell apropa la consulta sobre la independència a la gent gran

Taradell apropa la consulta sobre la independència a la gent gran

1
COMPARTIRLa coordinadora taradellenca que organitza la consulta popular sobiranista per al pròxim 13 de desembre continua amb els actes públics. Aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda al Centre Cultural Costa i Font de Taradell explicarà tot el procés de la consulta a la gent gran.

L’acte comptarà amb la presència de Neus Català (Catalana de l’any 2006 i presidenta de l’Amical de Ravensbrück) i Antoni Pladevall i Font (sacerdot, historiador, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi). Moderarà l’acte l’escriptor i portaveu de la plataforma taradellenca, Antoni Pladevall i Arumí.

L’acte ha estat organitzat conjuntament amb l’Associació de jubilats de Taradell i està obert a tothom. A la finalització, hi haurà un piscolabis per tots els assistents.

Taller de pancartes

Dema a 2/4 de 10 del vespre es farà a Can Costa i Font un taller per fer pancartes. La idea és fer pancartes petites perque tothom la pugui tenir penjada al seu balcó o a la seva finestra i el poble respiri el referendum pels carrers. Tothom hi està convidat!

Foto: El 9 Nou (Aspecte de Can Costa el passat divendres durant la presentació de la campanya)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert B. i R.
17 novembre 2009 22:31

Una decisió molt encertada. Donat que molts no estan del tot familiaritzats amb els noves tecnologie,s apropar-se a ells i explicar-los el funcionament és molt positiu, ja que la informació que els pot arribar via televisió o ràdio pot no ser gaire extensa ni acurada. Per desgràcia, a ciutats més grans com Barcelona seria més difícil de fer.