Inici Actualitat El món a RAC1 i el Singular Digital avui han parlat de...

El món a RAC1 i el Singular Digital avui han parlat de nosaltres

0
COMPARTIR

Si avui t’has llevat escoltant “El món a RAC1” (bloc) hauras sentit que una de les noticies del dia era la Presentació de la Campanya que aquest vespre fem a Taradell. El Jordi Basté ha donat la noticia tres o quatre vegades recordant que “Taradell era el primer poble de Catalunya que presentava publicament la campanya”

D’altra banda el diari electrònic “El Singular Digital” (web) també s’en fa ressò avui amb un article fet a partir de les declaracions que el portaveu taradellenc, l’escriptor Antoni Pladevall, va fer ahir a aquest diari.

Pots llegir l’article a continuació:

Taradell, primer poble d’Osona que presenta la campanya pel 13-D


Pladevall reconeix que amb uns bons resultats el pròxim dia 13 “la independència pot deixar de ser un somni inabastable”

Taradell és el primer poble de la comarca d’Osona, que presenta avui la campanya per a la consulta sobre la independència del 13 de desembre. El motiu que aquesta sigui la primera localitat és doble: d’una banda, el poble de gairebé 6.000 habitants, “es va començar a organitzar molt aviat després de la consulta d’Arenys” i, de l’altra, està adscrit a la comissió organitzativa d’Osona Decideix, la qual cosa els “ha donat cobertura organitzativa” i els “ha permès seguir la normativa legal vigent”, explica el portaveu de la Coordinadora Taradallenca, grup impulsor de la consulta, Antoni Pladevall. (llegir +)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments