Inici Actualitat Taradell serà el primer poble que presentarà públicament la campanya de les...

Taradell serà el primer poble que presentarà públicament la campanya de les consultes sobre la independència que es faran el 13-D

0
COMPARTIR

Serà aquest divendres a les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font i hi participaran el Vicent Partal, la Mònica Sabata, l’Alfons López Tena i l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall que moderarà la taula.

L’objectiu de l’acte de divendres es presentar la campanya amb tots els actes programats fins al 13 de desembre i fer una explicació del protocol, modalitats de vot i sistema de finançament de la consulta, entre altres aspectes.

Partal, Sabata i López Tena

La presentació comptarà amb la presència de Vicent Partal (Director de Vilaweb i vicepresident del consell de direcció de l’European Journalism Centre), Mònica Sabata (exportaveu de la PDD-Plataforma pel Dret a Decidir) i Alfons López Tena (coordinador general d’Osona Decideix, director del Centre d’Estudis Sobiranistes, vocal de la Junta d’Òmnium Cultural i exvocal del Consell General del Poder Judicial). Moderarà l’acte l’escriptor Antoni Pladevall i el tancarà una actuació de la Coral l’Arpa de Taradell.

Es demana molta participació

La coordinadora taradellenca que organitza la consulta popular sobiranista i que forma part d’Osona Decideix fa una crida a tota la població de Taradell per tal que divendres vagin a Can Costa i d’aquesta manera donin suport a que aquesta iniciativa començi amb bon peu.

Taradell és el primer municipi d’Osona i de Catalunya que presenta obertament tots els actes programats i el funcionament i la logística que seguirà per organitzar satisfactòriament les consultes sobre la independència de Catalunya el dia 13 de Desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments