Inici Actualitat Contes, teatre i una caminada aquest cap de setmana a Taradell

Contes, teatre i una caminada aquest cap de setmana a Taradell

0
COMPARTIR

La ludoteca “l’Era de can Tropes” ha preparat per demà dissabte dia 7 de novembre una tarda de contes per tota la quitxalla.

L’espectacle, que començarà a les 5 de la tarda a la mateixa ludoteca, porta per nom “Un sac de pedres, 3 gallines i 80 soldats” i va a càrrec de Elisabette.

Caminada contra la diabetis

El diumenge al mati es farà la caminada “Caminem units per la diabetis” que sortirà de la Plaça de les Eres a les 9 del matí. El recorregut serà de 8 km pels voltants de Taradell. Si us hi voleu apuntar, les inscripcions seran el mateix dia de la caminada a partir de les 8:30h. Hi haurà esmorzar i un record per a tots els participants.

Mascles

I el diumenge a la tarda i tal com ja havíem anunciat (noticia), la companyia taradellenca GOTTIC tornarà a representar l’obra de teatre “Mascles” que va tenir tant èxit per la Festa Major. Serà a Can Costa i Font a partir de les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments