Inici Actualitat La consulta avança amb bon peu a Taradell

La consulta avança amb bon peu a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell és un dels pobles d’Osona i de Catalunya que té més avançada la organització de la consulta per la independència que es farà el 13 de desembre.

Després de la creació dels equips de treball en la darrera assemblea, aquests estan treballant de valent, setmana rere setmana, per tal de tirar endavant la iniciativa i presentar tota la campanya la setmana vinent.

Si be en un inici, s’havia apuntat com a possible data de presentació el dia 6 de novembre, finalment serà el proper divendres dia 13 la data escollida per posar de llarg la iniciativa. Properament, al llarg d’aquesta setmana, s’informarà del format de l’acte i dels convidats que hi prendran part, el que es segur es que es farà a Can Costa i Font a les 9 del vespre.

Aviat també, Taradell començarà a vestir-se de consulta i podrem trobar les pancartes i els cartells penjats per la Vila que ens informaran de la iniciativa. A les bústies de les cases també s’hi repartiran les cartes informatives, juntament amb la programació de tota la campanya, la informació del vot anticipat i les normes bàsiques de funcionament.

Vols participar-hi?

Si tens ganes de participar-hi de forma més activa i encara no t’has sumat a la iniciativa, has de saber que les comissions de participació i logística, que són les que necessiten més voluntaris, es reuneixen cada dilluns a partir de quarts de 10 a Can Costa i Font. Els altres equips, els de comunicació, premsa, seguretat i finançament també van treballant de valent al seu ritme i si t’hi vols posar en contacte ho pots fer mitjançant el mail de la consulta: consulta@taradell.com

Anima’t, Entre tots ho farem possible!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments