Inici Actualitat Aquest cap de setmana: Castanyada, Sardanes i Ballets

Aquest cap de setmana: Castanyada, Sardanes i Ballets

0
COMPARTIREl dissabte a 2/4 de 10 de la nit al Centre Cultural Costa i Font de Taradell tindrà lloc un recital de danses dels Països Catalans amb la participació dels esbarts Egarenc de Terrassa, Rocasagna de Gelida, Esbart dansaire del Vallès també del Vallès i l’Esbart Sant Genis de Taradell.

Aquesta actuació es porta a terme en el marc del GRUP SETVETES en el que hi participen diferents esbarts de la Catalunya Central i en la que es porten a terme actuacions en diferents localitats.


El diumenge serà la gent de les sardanes les que ens alegraran la tarda amb la tradicional ballada de sardanes i castanyada que cada any es fa a la Plaça de les Eres. La ballada començarà a 2/4 de 5 de la tarda i anirà a càrrec de la Cobla Genisenca que tocarà 14 sardanes. Per berenar hi haurà cansalada, pa torrat, sardanes i vi que pels socis serà gratuït.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments