Inici Actualitat Es constitueix l’estructura tècnica per tirar endavant la consulta per la independència...

Es constitueix l’estructura tècnica per tirar endavant la consulta per la independència a Taradel

0
COMPARTIR

Consulta per la independència

Dimecres a la nit es va fer a Taradell l’Assemblea Popular per tal d’aprovar l’estructura que coordinarà tot el procés de la futura consulta per la independència a Taradell.


Unes 100 persones de Taradell van assistir a la reunió en la qual hi havia representants de 30 entitats diferents del poble. El portaveu de la iniciativa, l’escriptor Antoni Pladevall, va explicar als assistents el motiu de l’Assemblea i posteriorment es va explicar l’estructura organitzativa prevista, els equips de treball, la proposta de calendari i els criteris basics que caldrà seguir.

Sis equips de Treball

La proposta del grup impulsor és el repartiment de les tasques en sis equips de treball que estaran coordinats per una coordinació general. Per sobre hi haurà una junta popular que validarà cada etapa del procés i tot es podrà valorar des de l’Assemblea general popular que és l’òrgan que es va constituir dimecres.

Els equips de treball que es van proposar són els següents:

L’equip de participació que serà coordinat per en Jacint Selles i en Toni Pérez i que s’encarregarà d’organitzar tots els actes previs a la consulta i de treballar perquè hi hagi una participació molt alta. Si us voleu afegir a aquest equip cal que aneu a Can Costa el proper dimarts a 2/4 de 10 del vespre. L’equip de logística el coordinaran en Jordi Molist i l’Enric Teixidor. Si hi voleu col•laborar també es reuniran el dimarts a la mateixa hora. L’Equip de comunicació el coordinaran en Carles Camps i la Maria Godayol i seran els responsables de dissenyar tota la imatge i el contingut de la campanya. El projecte també compte amb un equip de premsa i relacions publiques coordinat per en Toni Reig i en Lluís Pujades, un de finançament i tresoreria coordinat per en Jaume Barfull i un de seguretat coordinat per en Pere Riera.

En el powerpoint següent podreu veure la presentació que es va fer dimecres i la composició de tots els equips i les tasques aixi com el calendari previst. La data de reunió que hi apareix es la que es va donar com a data fixa setmanal. En aquells equips que la reunió cau al dilluns, la setmana propera es trobaran al dimarts perquè dilluns es festiu.

Presentació del projecte CAT a Taradellhttp://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=cat31-091009022928-phpapp01&stripped_title=presentaci-del-projecte-cat-a-taradell

View more presentations from taradell.

La consulta es farà el dia 13 de desembre

L’assemblea també va aprovar tot el calendari previst per la consulta. La campanya arrencarà el 6 de novembre amb un acte popular amb la intervenció de diferents prohoms catalans i l’explicació de tots els actes previstos. Durant tot el mes de novembre es portarà a terme la pre-campanya que s’accelerarà cap al desembre. La campanya es vol cloure el dia 10 amb un acte a Can Costa i el dia 11 amb una festa d’entitats. La votació: el 13 de desembre.

La presencia d’Alfons López Tena

L’Assemblea taradellenca també va contar amb la presencia d’Alfons Lopez Tena que va assistir a la darrera part de l’acte i va poder respondre alguns dubtes dels assistents.

El jurista valencià juntament amb Vicens Partal i Martí Gamissans, seràn els responsables tècnics de la campanya a nivell osonenc tal i com es va decidir ahir en l’assemblea d’Osona Decideix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments